Att flytta med katter

Vi har flyttat. Till ett ställe far far away. Faaaar away från all civilisation. Och det är ju en fantastisk känsla att bara gå rakt ut i en hönsskit och njuta av solen i sin lounge. Med en kopp kaffe till exempel eller något annat med koffein i.

Man tänker att man flyttar till landet och katterna kommer älska det. Att katterna kommer vilja rusa ut och antingen springa upp i ett träd, jaga ankorna eller i värsta fall äta ankorna. Men istället satt Maine Coonen (frugans katt) och skakade i ett hörn i ett dygn.

Bengalen däremot (min katt) har sprungit runt och skrikit i två dygn. Typ som för att berätta att vi har flyttat, att här är alla grejer och att det är för stökigt. Jo, tack, vi jobbar på det din late kattdrul!

Så, just nu längtar jag mest efter ordning. Självbevarelsedriften har gjort att det sista jag ska fixa med är hemmabiosystemet och då ska jag avnjuta en tv-spelskväll utan dess like!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s