Livet på landet – del 1

Som ni förstår kommer detta att bli en följetong. Idag mår själen bra, vi kunde laga mat i köket. Vi har packat upp den sista lådan. Tv + Playstation + hemmabio är inkopplat. Livet känns med andra ord ganska så bra, det är inte mycket som är kvar att fixa med och man ser ett hem komma fram ur röran.

Just precis var jag ute och snackade med ankorna, jag bad om ursäkt för att jag var med och avslutade livet för några av deras vänner. Jag bad om ursäkt för det som komma skall för de som är kvar, men det gjorde jag tyst för mig själv, eftersom jag inte ville att de skulle bekymra sig med detta redan.

Med andra ord så har jag, denna betongunge, anpassat mig väl till livet på landet.

Det hände dock en incident tidigare idag. Här är en del flugor i huset, det är ju på landet, och ingen är gladare för detta än katterna.

Så jag satt på dass (det är en helt naturlig grej) och spelade Angry Birds 2. Plötsligt känner jag en fluga på armen och skakar till med armen, den flyttar sig inte så jag skakar till en gång till. En gång till. En gång till.

Det var ingen fluga.

Det var en….. SPINDEL. Den hängde i en äcklig jävla tråd och dinglade ner i urringningen.

Det kom liksom kiss över hela golvet. Jag slängde av mig alla kläder och sa ett tack till högre makter för att jag inte tappade ner telefonen i toalettstolen.

Nedan följer en skalenlig bild på spindeln, med min hand som jämförelse.

Käftarna kom tyvärr inte med på bilden eftersom mina konstnärskunskaper inte höll hela vägen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s